Image thumbnail

Blog

Gott nytt år!

#2015bestnine Babes in Boyland

Gott nytt år på er och hej 2016! Hoppas ni har haft en fin julledighet. Vi tog en liten paus från bloggen och har haft fullt upp med julfirande, släktkalas, dop, födelsedagskalas, middagar, nyårsfirande och lite sjukdom på det. Det är galet vad man kan klämma in på så kort tid. Nyår firade vi tillsammans med våra familjer och vänner, och nu ser vi fram emot ett nytt år (även fast förra året var väldigt fint det också).

Som ni kanske har sett så har det hänt en hel del nytt här på Lovely Life också. Mer om det kan ni läsa här. Väldigt kul och inspirerande! Men mer om det en annan dag. Nu ska vi städa undan julen och njuta av de sista lediga dagarna innan vardagen drar igång igen.

Bilden är förresten ett kollage över våra mest gillade bilder på Instagram under 2015. Mycket citrus, vinterbilder, söta små bebishänder och Blixa – redo för julfirande. Vi vill passa på att skicka ett stort tack och massa kramar till alla er som följer oss här på bloggen och på Instagram. Finare personer får man leta efter. <3

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.