Image thumbnail

Blog

Ett besök hos C.I.A Cederbergs Interios & Antiques

Hej på er! Insåg precis att jag aldrig publicerade det här inlägget innan vår workshop som var i veckan. Så jag tycker vi startar den här måndagen med ett litet inlägg från Dalarna och Richard som har C.I.A Cederbergs Interios & Antiques. Förutom att vi har haft workshop och att vi har varit en sväng i Dalarna så har jag även varit en vecka i Skottland. Så det har ju varit ganska tyst här på bloggen, vilket ni säkert har märkt. Men så blir det ju i bland. Desto mer roligt material att se fram emot här i veckan!

Men tillbaka till Dalarna. Anledningen till vårt besök var för att vi skulle fylla på vårt rekvisitaförråd lite till alla workshops vi ska ha här i höst och vinter. Och vill man göra det så var det här verkligen rätta stället att komma till. Hjälp så mycket fint det fanns på plats! Gamla rustika skärbrädor, kärl i alla dess former, olivkorgar, knopplister, piedestaler, gamla träpallar och antika skåp i alla dess former. Och så en gammal cirkushäst som kändes som något Sofia hade kunnat släpa med sig hem. Nästa gång kommer vi tillbaka med släp! För er som blir sugna på att besöka Richard så vill jag bara lägga till att han bara säljer till företag. Men har ni någon härlig butik eller liknande så kan jag varmt rekommendera ett besök hit.

0

Comments

  • Jeanette

    Reply

    Det är något vackert när man samlar flera av samma sak på en plats. Det är så vilosamt för ögonen, speciellt dom där krukorna.

    0
    October 18, 2018

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.