Image thumbnail

Blog

De senaste dagarna

Insåg nu när vi kikade i kameran att vi har en hel del bilder som vi inte visat här på bloggen. Så här kommer ett sånt där inlägg med lite bilder från de senaste dagarna. Hoppas också att vi hinner få klart bilderna från igår, då vi var i Stockholm på ett event som Elsa Billgren höll i på Nordiska museet. Himla spännande och mysig förmiddag! Men mer om det senare.

Madame Josephine by Babes in Boyland

Bland annat har vi hunnit testa ett nytt pasta- och pizzaställe här i stan som heter Madame Josephine. Vi var där och lunchade för någon vecka sen tillsammans med vår kompis Elin. Så glada att det poppar upp nya restauranger här i Västerås titt som tätt. Ser fram emot att besöka stället kvällstid också!

Våren har ju hunnit komma också. Äntligen!

I veckan var vi i Eskilstuna på en riktig loppis- och antikrunda. Kan verkligen rekommendera den här stan om ni är sugna på bra loppis och antikaffärer. Vi var där tillsammans med Linda som vi ska ha workshop med nu i april och letade efter massa rekvisita. Och hjälp vad vi fyndade! Bland annat en gammal handspegel, en vacker fåtölj med sammetssits och en gammal hattask som var bland det vackraste vi sett!

I en av antikaffärerna fastnade vi lite extra länge.

Mycket på grund av den här hjärtliga mannen som ägde stället. Hade gärna köpt med halva butiken men slutade med en art deco inspirerad plåtburk och en gammal kristallflaska. Inte fy skam det heller så klart!

Här ser ni en skymt av hattasken. <3

Vi har också hunnit med lite olika möten den här veckan. Bland annat med Öbergs, som förutom färg och tapeter även säljer en hel del inredning här i Västerås. Hittade lite bilder vi tagit för Sandberg Wallpaper i en av tapetkollektionsböckerna.

Torpet by Babes in Boyland

Och så har vi varit ute i torpet. Som vi längtat! Och kolla vad som kommit upp längst huskanten. Små tulpaner som vi satte i höstas.

Hade med oss lite grejer ut, bland annat Elin Unnes bok – I odödliga odlares sällskap.

Här ska det vårstädas! Det här skåpet är förresten till salu och finns att hämta i Västerås för den intresserade. Maila oss för mer info.

Torpet by Babes in Boyland

Vi var så klart tvungna att stanna till med bilen och dokumentera det här gulliga lilla huset. En av våra grannar ute vid torpet. Väldigt mycket Pettsson över det hela.

Och sist så hittade vi lite bilder hemifrån Matilda i kameran. Färgborttagningsmedlet ska förhoppningsvis användas i helgen på det där vita skåpet. Ett helt lagom helgprojekt, eller hur?

Önskar er en fin fredag!

0

Leave a comment

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.